Personal

Huvudpersonalen hos Tapegarden är två trädgårdsmästare, Antti ( Head gardener) och Heli.

Om Antti

Jag är företagsägare, VD, springpojke, assistent, sekreterare, kundtjänst, marknadsförare, säljare, städare och generellt ansvarig för allt som händer i samband med Tapegarden. Mitt ansvarsområde är inte bara Tapegarden, utan sträcker sig också till arbetet med BOXit flyttlådeuthyrningen, och ibland även till andra jobb som kräver min expertis.

Eftersom jag är extrovert, öppen och glad av mig, gillar jag att träffa folk. Det är alltid roligt att träffa kunder både i varuhusets lager och på olika mässor och evenemang. Det är kul att få kund-feedback om huruvida vi har lyckats med att ge bra service till dem. Jag skulle vilja leda Tapegarden till att erbjuda våra besökare ännu bättre kundupplevelser.

Ärlighet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper för mig. Jag vill tillämpa dem i min affärsverksamhet men också privat. Vi är alla lika värdefulla oavsett våra personliga kvalitéter och roller. Jag önskar att vi kunde vara ödmjukare och snällare mot varandra, och behandla andra som vi skulle vilja bli behandlade själva.

Min fritid ägnar jag åt min familj och mina hobbies, samt förtroende- och volontäruppdrag som jag har. Jag skulle vilja ha mer tid att motionera och ägna mig särskilt åt olika vattensporter. Kite surfing har sedan länge varit min hobby och jag älskar alltid att komma ut på vattnet.

Du kan nå Antti via e-post till: antti @ teippitarha.fi

Om Heli

Jag är trädgårdstomten hos Tapegarden. Vårt varulager är mitt rike, och att sköta om det varje dag är mitt jobb. Jag plockar ihop och packar nätbeställningarna, packar upp och lagrar produkter som vi tar emot, håller ordning i lagerhyllorna, hittar nya produkter för vårt sortiment och mycket mer.

Min fritid ägnar jag helt åt mina hundar, allt från promenader till hundsport (t.ex. rallylydnad). Jag gillar också att spela dataspel, teckna, måla och att ibland dra ut på hund- eller hästevenemang med min kamera. Djur är min grej, särskilt hundar.
Du kan kontakta mig via e-post til:l heli @ teippitarha.fi (ta bort mellanrummen 🙂 ) Jag tar särskilt gärna emot produktförslag och andra tips för att kunna utöka vårt sortiment.