Om oss

Tapegarden

Vi grundade Tapegarden för att tillgodose alla dina behov av tejp! Därför erbjuder vi en av Europas största utbud på tejper. Dessutom har vi ett ständigt växande urval av varor som du behöver för dina kreativa och konstnärliga projekt!

Om du har frågor eller förslag, hör gärna av dig till oss. Du når oss via mail ([email protected]) eller vår kundchatt.

I önskar dig en trevlig stund i vår online-butik!

Hälsningar,
Antti Lampinen
VD och head gardener


Vår bakgrund

Berättelsen om Tapegarden började 2011 när Janina (Tapegardens grundare) inte kunde hitta de tejpsorterna hon behövde i Finland. En natt när hon satt och kollade olika bloggar stötte hon på något som hette mt masking tapes. Då väckte hon Antti (nuvarande head gardener) och efter en kort diskussion var de helt överens om att de var tvungna att sälja dessa tejper i Finland.

Tapegarden grundades officiellt i augusti 2011. I början erbjöd Tapegarden ett urval av 50 olika tejper, och vi odlade ett hopp om att det skulle finnas en marknad för dessa helt nya tejpsorter. Sedan dess har vårt sortiment ständigt växt till sig och innehåller nu hundratals olika designs, färger och färgkombinationer. Idag säljer Tapegarden även en stor mängd andra produkter som pennor, anteckningsböcker, papperssugrör, papperspåsar, klistermärken och mycket annat.

Head gardener (Ägare och VD) är Antti Lampinen.
Tapegardens huvudkontor finns i Pirkkala, Finland.

Kan jag lita på Tapegarden?

Absolut! Vi kommer att stå till tjänst för dig och dina behov så gott vi bara kan. Vi har tusentals nöjda kunder överallt i Finland.
På vår finska facebook-sida hittar du kundomdömen. Du kan också besöka vår engelska facebook-sida och skriva ett eget omdöme.
Vi finns också på Instagram: finsk Instagram  – engelsk Instagram.

Välkomna att kontakta oss med frågor eller förslag. Du når oss via ([email protected]) eller i vår kundchatt.

Bilder och texter

Alla texter är skrivna av våra medarbetare. Produktinformationen är skriven av oss eller tillverkarna själva. Bilderna är antingen tagna av oss, eller så har vi fått dem av tillverkarna.
Var snäll och kopiera inga bilder eller texter utan att hänvisa till tapegarden som källa.