Lager och kontor

(mt maskeringstejprullar på sina hyllor i lagret)
mt masking tapes on shelves in warehouse.

Tapegardens lagerbutik tar emot beställningar och kunder på Keisarinviitta 24 B1, Pirkkala, Finland.
Du är välkommen att komma och handla på torsdagar mellan 11.00 och 17.00 . Om du vill komma en annan tid utanför våra öppettider, skriv till: contact [@] tapegarden.com så hittar vi säkert en tid som passar dig.

I vår lagerbutik hittar du samma produktsortiment som i vår nätbutik. Men ibland har vi särskilda produkter tillgängliga för våra fysiska kunder!

Vi ber våra lagerbutikskunder att komma ihåg att produkterna i vår lagerbutik motsvarar vår nätbutiks lager. Lagda online-beställningar har alltid förtur, och ibland kan det därför vara så att vissa produkter i lagret är reserverade för leveranser, och kan därför inte säljas till fysiska besökare. Om det finns en särskild produkt som du skulle vilja titta på innan du köper det, kontakta oss, så kan vi lägga det åt sidan åt dig.

Från webbutik till lagerbutik

Från början var Tapegarden endast en webbutik. I några år har vi erbjudit avhämtning på plats som ett leveransalternativ, och många av våra kunder som använde denna möjlighet undrade om de kunde välja och köpa produkter här hos oss . Efter lite funderingar bestämde vi oss för att öppna vårt lager för kunder.

Vår lagerbutik är, som namnet avslöjar, ett lager för vårt nätbutikssortiment, men också en butik. Dessutom är det vårt kontor.

Vi har ganska lite utrymme. Ofta ligger det lådor överallt, antingen med produkter som väntar på att bli uppackade, eller som inte får plats på sina respektive hyllor. Vi ger kunderna fria händer att söka igenom lådorna bäst de vill. Så låt inte vår trångboddhet och dessa lådor stå i vägen för din shopping-upplevelse hos oss. Gör ditt besök hos Tapegarden till ett glädjefullt äventyr med skattjakt!